Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


tini buli helyszín-partybusz bérlés
Tini buli partybusszal, ahol a fiatalok biztonságban bulizhatnak!


Az Eveningstar Partybus Tini-buliját azon szülők figyelmébe szeretnénk ajánlani, akik szeretnék gyermeküket és barátaikat egy szigorúan alkoholmentes és biztonságos jutalom bulival meglepni. Lehet az az apropó egy kitűnő bizonyítvány, egy sikeres verseny vagy egy számukra különleges nap, egy biztos, a gyerekek között aratott siker osztatlan lesz! A Tini-bulik természetesen nem nyúlnak az éjszakába és kizárólag alkoholmentes italokat kínálunk a gyerekek számára. Felügyelet alatt játszhatnak, beszélgethetnek, táncolhatnak, az életkoruknak megfelelő, külön arra az alkalomra összeállított zenékre. Lepje meg gyermekét kreatív módon, egy egyedi és kivételes környezetben tartott bulival, a megszokottól eltérő módon.  Buszunk exkluzív megjelenéssel, berendezéssel, felszereltséggel és professzionális kiszolgálással várja tini-vendégeit, hogy emlékezetessé tehessük bulijukat.

A külső és belső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettünk, így az Eveningstar /Esthajnalcsillag/ elnevezésű partybuszunk méltán viselheti az éjszakai égbolton először felbukkanó égi jelenség nevét. A külső-belső tervezésnél az elegancia volt irányadó, így a komfortos és letisztult belső, a modern stílusban kialakított bőr ülőgarnitúrák, egyedi italtartók, bárpult és tánctér, valamint a különleges, ápolt külső megjelenés is ezt tükrözi vissza.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és egy különleges meglepetés partyval szeretné meglepni gyermekét, örömmel állunk rendelkezésére a 06/70-510-8795-ös telefonszámon, vagy emailben, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.
 
Forduljon hozzánk bizallommal, kérje ajánlatunkat a megadott elérhetőségeken!

Az Eveningstar partybus csapata