Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Jutalmazza meg cége, vállalkozása alkalmazottait oly módon, ahogyan még sosem tette!


Az Eveningstar Partybus szolgáltatásait olyan cégvezetők és menedzserek figyelmébe szeretnénk ajánlani, akik alkalmazottaiknak, a megszokottól eltérő módon, egy mindenkit meglepő bulival, az Eveningstar Partybuszon töltött céges Jutalom/Bónusz partival szeretnék megköszönni az egész éves munkát és teljesítményt. Buszaink exkluzív megjelenéssel, berendezéssel és felszereltséggel várják azokat a kollégákat, vezetőket és csapatokat, akik különlegessé és emlékezetessé szeretnék tenni azt a bulit, amivel az egész éves erőfeszítésért és lojalitásért jutalmazzák beosztottjaikat. A kreatív szervezők garantáltan osztatlan sikert fognak aratni alkalmazottaik körében, amennyiben partybuszainkon lepik meg csapatukat egy fergeteges és egyedülálló Jutalom/Bónusz bulival!

A külső és belső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettünk, így Eveningstar /Esthajnalcsillag/ elnevezésű partybuszaink méltán viselhetik az éjszakai égbolton először felbukkanó égi jelenség nevét. A külső-belső tervezésnél az elegancia volt irányadó, így a komfortos és letisztult belső, a modern stílusban kialakított bőr ülőgarnitúrák, pohártartók, bárpult és tánctér, valamint a különleges, ápolt külső megjelenés is ezt tükrözi vissza.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, örömmel állunk rendelkezésére a
+36 70 510 8795-ös telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen. 

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat a megadott elérhetőségeken!