Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Szakmai Nap-transzfer

Utaztassa kiemelt vendégeit partybusszal rendezvénye helyszínére!


Az Eveningstar Partybus ezen szolgáltatását olyan cégvezetők, menedzserek és rendezvényszervezők figyelmébe szeretnénk ajánlani, akik szeretnék a megszokottól eltérő, exkluzív módon érkeztetni meghívott vendégeiket az általuk szervezett szakmai bemutatónapok helyszínére. Partybuszunk Szakmai Nap-transzfer szolgáltatását így azoknak ajánljuk, akik szeretnék kényelmes és elegáns környezetben utaztatni rendezvényük résztvevőit. A kreatív szervezők garantáltan osztatlan sikert aratnak majd a meghívott vendégek körében, eredeti ötletükkel.

A külső és belső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettünk, így az Eveningstar /Esthajnalcsillag/ elnevezésű partybuszunk méltán viselheti az éjszakai égbolton először felbukkanó égi jelenség nevét. A külső-belső tervezésnél az elegancia volt irányadó, így a komfortos és letisztult belső, a modern stílusban kialakított bőr ülőgarnitúrák, pohártartók, bárpult és tánctér, valamint a különleges, ápolt külső megjelenés is ezt tükrözi vissza.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, örömmel állunk rendelkezésére a +36 70 510 8795-ös telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat továbbá részletes tájékoztatást a megadott elérhetőségeken!