Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Partybusz bérlés, a legeredetibb ötlet, ha egyedi szülinapi ajándékot,
legénybúcsú helyszínt vagy lánybúcsú programot keres!


Üdvözöljük az Eveningstar Partybusnál,

Magyarország egyedülálló partybusz szolgáltatójánál és rendezvényszervezőjénél!


Örömmel vettük, hogy meglátogatta honlapunkat és nyitott az újdonságok felé! Bizonyára Ön is szeret szórakozni és kikapcsolódni, de elképzelhető, hogy még nem állt be a partyszervezők sorába, vagy esetleg valami újra és különlegesre vágyik! Mi ebben segítünk Önnek, hiszen Partybuszainkkal garantált a meglepetés, a jó hangulat és a meghívottak elégedettsége!


JÖJJÖN EL HOZZÁNK ÉS TEKINTSE MEG SZEMÉLYESEN PARTYBUSZAINKAT,
MERT EZ CSAK NÁLUNK LEHETSÉGES!
 
 
Mercedes Partybusz 20-50 fő befogadóképességgel!

Mercedes_Partybusz-20-50 fő-partybusz_berles  
Neoplan Partybusz 5-30 fő befogadóképességgel!

Neoplan_Partybusz-5-30 fő-partybusz_berles  
 

NÁLUNK OLYAN SZOLGÁLTATÁSOKAT TALÁL EGY HELYEN, MELYEKET CSAK MI TUDUNK AZ ÖNÖK SZÁMÁRA BIZTOSÍTANI!
 • Vendégeinket számos szórakozóhely várja ingyenes- és soron kívüli belépéssel!
 • Budapesten belül díjmentesen állunk ki a vendégeink által megadott címre. Budapesten kívül kilométer díjaink vannak, melyről részletesebben az Áraink menüpont alatt lehet tájékozódni.
 • A kiindulási címet és a végállomást is Önök határozzák meg!
 • Vendégeink hozhatják saját italaikat korlátlan mennyiségben, melyeket kérésre előre behűtünk és felkészítünk a party időponjára. Emellett számos italcsomag ajánlat várja nálunk azokat a szervezőket, akik ránk bízzák az italok beszerzését.
 • A hozott és rendelt italokhoz is egyaránt mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat!
 • Saját DJ-vel rendelkezünk, aki egész este az Önök által kért zenéket és zenei stílust játssza!
 • Saját pultossal rendelkezünk, aki az Önök rendelkezésére áll a bérlés teljes ideje alatt, segít az italok kitöltésében és segítséget nyújt bármely felmerülő kérdésben!
 • Vendégeink bármikor felállhatnak és táncolhatnak partybuszainkban, mivel a belmagasság mindkét partybuszban eléri a 240 cm-t!
 • Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a szervezést, számos csomagajánlatunk közül lehet választani és természetesen az Önök elképzeléseihez alkalmazkodva, módosítani is azokon!
 • Személyre szabhatják a buli dekorációját és a hangulatvilágítás színét.
 • Vendégeink saját tánctérrel, VIP sarokkal és bárpulttal rendelkeznek a party ideje alatt.
 • Mindenki kipróbálhatja rúdtánc tudását, melyre a krómozott táncrudak is lehetőséget adnak!
 • Az italfogyasztás kontrollálható és előre meghatározható, a behozott italoknak vagy rendelt italcsomagoknak köszönhetően!
Farsangi party partybusz
 

 MILYEN ESEMÉNYEKRE AJÁNLJUK PARTYBUSZAINKAT?

Vendégeink leggyakrabban a következő eseményekre bérlik partybuszainkat: Születésnap, Legénybúcsú, Lánybúcsú, Céges rendezvény, Szalagavató, Tini buli és Transzfer. Természetesen ezen felül számtalan alkalom adódik még az ünneplésre, a diplomaosztótól kezdve a házasságmegerősítésen át a fontos évfordulókig!
 
 


TEKINTSE MEG PARTYBUSZ VIDEÓINKAT!

partybusz videók


CÉLUNK, hogy partybuszainkkal felejthetetlen élményekkel gazdagítsuk vendégeink emléktárát, a legkielégítőbb szolgáltatásokkal és rugalmassággal, megrendelőink igényeihez maximálisan alkalmazkodva!

  VÁRJUK KÉRDÉSEIT VAGY ÁRAJÁNLAT KÉRÉSÉT A HÉT BÁRMELY NAPJÁN, A NAP 24 ÓRÁJÁBAN!

Telefonszám: +36 70 510 8795
Email cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.    
Címkék: partibusz, partibusz budapest, mercedes partybusz, neoplan partybusz, partybusz bérlés, partybuszaink, partybusz bérleti díjak, partybusz bérlés budapest, partybusz árak, partybus, bulibusz bérlése,  születésnapi buli, 16. szülinap, 18. szülinap, 30. szülinap, 40. szülinap, 50.szülinap, 60. szülinap, tini buli, lánybúcsú, legénybúcsú, céges buli, partybusz budapest, leánybúcsú, lánybúcsú ötletek, legénybúcsú, legénybúcsú program, bulibusz, party busz, limuzinbusz bérlés, céges buli

MentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés