Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Konferencia transzfer

Szeretné ha alkalmazottai együtt és rendhagyó módon érkeznének a konferenciára? Bízza ránk a transzferutat!


Az Eveningstar Partybus szolgáltatásait olyan cégvezetők és menedzserek figyelmébe szeretnénk ajánlani, akik szeretnének a megszokottól eltérő, exkluzív módon megérkezni konferenciájuk helyszínére és vissza. Partybuszunk konferencia-transzfer szolgáltatását azoknak ajánljuk, akik szeretnének kényelmes és elegáns környezetben utazni a hivatalos konferenciára, valamint azoknak a cégeknek, akik azt szeretnék elkerülni, hogy a konferencia résztvevői külön-külön autóval érkezzenek a helyszínre. Továbbá kitűnő és eredeti ötletnek fogják tartani a résztvevők, ha egy Partybus-buli koronázza a találkozót a hazaút alatt, és így zárulnak a szakmai napok. A kreatív szervezők garantáltan osztatlan sikert aratnak majd kollégáik vagy alkalmazottaik körében, eredeti ötletükkel.

A külső és belső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettünk, így az Eveningstar /Esthajnalcsillag/ elnevezésű partybuszunk méltán viselheti az éjszakai égbolton először felbukkanó égi jelenség nevét. A külső-belső tervezésnél az elegancia volt irányadó, így a komfortos és letisztult belső, a modern stílusban kialakított bőr ülőgarnitúrák, pohártartók, bárpult és tánctér, valamint a különleges, ápolt külső megjelenés is ezt tükrözi vissza.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, örömmel állunk rendelkezésére a +36 70 510 8795-ös telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat továbbá részletes tájékoztatást a megadott elérhetőségeken!