Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Céges-Családi Nap transzfer

Céges családi nap programok és exkluzív transzfer az Eveningstar Partybus-szal!

Az Eveningstar Partybus szolgáltatásaival szeretnénk a céges rendezvények számára egyedi és kivételes helyszínként szolgálni, sokszínű és sokrétű programokkal és csomagajánlatokkal. Partybuszunk, a szolgáltatások magas színvonala mellett azért egyedülálló Magyarországon, mert mialatt vendégeink számára fergeteges alaphangulatot teremtünk az exkluzív utazás és kiszolgálás alatt, egyben felejthetetlen transzfert is biztosítunk a professzionálisan szervezett, szabadidős programok helyszínére és vissza.

Az általunk közvetített csapatépítő programoknak, a Lajosmizse mellett található, Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar szolgál helyszínként, de Partybuszunk természetesen az Önök cége által szervezett programokra és helyszínekre is örömmel áll rendelkezésükre.


Az Eveningstar Partybus szolgáltatásaival szeretnénk a céges rendezvények számára egyedi és kivételes helyszínként szolgálni, sokszínű és sokrétű programokkal és csomagajánlatokkal. Partybuszunk, a szolgáltatások magas színvonala mellett azért egyedülálló Magyarországon, mert mialatt vendégeink számára fergeteges alaphangulatot teremtünk az exkluzív utazás és kiszolgálás alatt, egyben felejthetetlen transzfert is biztosítunk a professzionálisan szervezett, céges Családi napok helyszínére és vissza. Tudván, hogy sokszor az autóvezetés terhe miatt nem tudnak a Családi nap résztvevői alkoholt fogyasztani és kikapcsolódni, mi ezt a csorbát szeretnénk kiküszöbölni Partybus-transzfer szolgáltatásunkkal. 

Az utazás során vendégeink élvezhetik az exkluzív és kényelmes környezetet, a figyelmes kiszolgálást, a fergeteges bulit és az igény szerint ehhez kapcsolt italcsomagokat, koktélbárt. A tapasztalt és megbízható sofőrnek köszönhetően senkinek sem kell az autóvezető szerepet felvállalni, így minden résztvevő fesztelenül szórakozhat.    

A külső és belső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettünk, így az Eveningstar /Esthajnalcsillag/ elnevezésű partybuszunk méltán viselheti az éjszakai égbolton először felbukkanó égi jelenség nevét. A külső-belső tervezésnél az elegancia volt irányadó, így a komfortos és letisztult belső, a modern stílusban kialakított bőr ülőgarnitúrák, pohártartók, bárpult és tánctér, valamint a különleges, ápolt külső megjelenés is ezt tükrözi vissza

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, örömmel állunk rendelkezésére a +36 70 510 8795-ös telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat továbbá részletes tájékoztatást a megadott elérhetőségeken!